Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 28. marca 2024, smo se zaposleni v učnih podjetjih UP Bon-Voyage d. o. o. in UP Partyride d. o. o. iz 3. ET odpravili na poslovni obisk v podjetje Win Systems d. o. o. v Sežani v sklopu modula poslovanje podjetij. Spremljala sta nas profesorica Mojca Železnik Buda in profesor Andrej Prelaz.

Podjetje Win Systems je družba z omejeno odgovornostjo in se ukvarja z razvijanjem, izdelovanjem in predelovanjem igralnih avtomatov in rulet za igralnice. Ob prihodu nas je sprejela ga. Renata Blažek, vodja kadrovske službe v podjetju in bivša dijakinja naše šole. Predstavila nam je zgodovino podjetja in nas popeljala skozi oddelke ter nam razložila, kako poteka delo v njih.

Med uvodnim govorom se nam je predstavil tudi direktor podjetja. Ga. Renata nas je popeljala po podjetju in nam razkazala različne oddelke podjetja, med drugim tudi pisarno direktorja, kjer smo se fotografirali. Razdelili smo se v dve skupini; prva je šla na ogled proizvodnje, druga pa je izvedela veliko zanimivih dejstev o samem podjetju, o igralnih napravah in odvisnosti od iger na srečo, nato smo se zamenjali. Med drugim smo preizkusili tudi najnovejšo ruleto in na koncu dobili poslovna darila.

Obisk je bil zanimiv, poučen, skratka bilo je čudovito. Na koncu je ga. Renata poudarila, da naj v šoli dobimo čim več znanja, ker nam bo to v življenju zelo pomagalo in prišlo zelo prav pri delu.

Sara Šuber in Kristian Kablar

(Visited 117 times, 1 visits today)
Dostopnost